Software Developer

Direct een vast contract. Je stempel drukken op een jonge, groeiende organisatie. Mede vormen van de software development afdeling. Bij Meridion hebben we een vacature voor een Software Developer! 

Wij zijn Meridion

Informatiebeveiliging, certificering en compliancy worden vaak gezien als tijdrovend en complex. Wij vinden echter dat compliancy voor iedereen leuker, beter en sneller moet zijn, waarbij de groei en verdere professionalisering van de klant centraal staan. Software speelt bij ons een cruciale rol om de droge stof van een norm tot leven te brengen. Dit doen we bijvoorbeeld voor organisaties in de zorgsector, wooncorporaties, gemeentes en start-ups. We hebben een stevige groeiambitie en zijn voor de uitbreiding van ons software-team op zoek naar een nieuwe Software Developer, met nadruk op Backend development. 
 
We zijn op zoek naar een full timer. Maar als je te goed bent om te laten lopen, kunnen we ook leven met 32 uur. Ons hele bedrijf werkt veel remote, maar bij voorkeur ben je als developer regelmatig op kantoor in Ede om effectief te kunnen sparren met de collega’s. 

Dit ben jij!

vacature-software-developer-nerds-rule-the-world

Voorbeeld van een werkdag

Als je op kantoor aankomt, neem je eerst een bakkie koffie of thee, voordat je aansluit bij de Daily Stand-up. We spreken met alle collega’s door wat er die dag op het programma staat. Leon heeft vandaag je hulp nodig, dus reserveert meteen wat van je tijd. Na de Daily schuiven de software developers nog even bij elkaar aan om de details door te spreken. Elke twee weken begint een nieuwe Sprint, dus je weet vandaag precies wat je te doen staat en wat er van je verwacht wordt. De ochtend spendeer je aan het maken van Migrations om de databasestructuur aan te passen. In het pre-Corona tijdperk zouden we in de middag gezamenlijk in de kantine aansluiten voor een lunch. Dat is nu even iets anders, maar we eten nog wel gelijk met de collega’s die op kantoor zijn. Na het eten lopen we nog een stukje door de bosrijke omgeving om even de benen te strekken, een frisse neus te halen en wat informeel bij te kletsen. Met hernieuwde energie begin je in de middag aan de connectie tussen de front-end en de database, door middel van LINQ Queries, en help je Leon nog even met zijn vraag. Als je ergens tegenaan loopt, vraag je snel Thim om mee te kijken en samen het probleem te tackelen en voor je het weet is je werkdag alweer voorbij en moet je verplicht naar huis…
Vet balen! 😉 

Wat hebben wij jou te bieden?

Solliciteer nu!

De sollicitatieprocedure

De eerste stap is al gelukt: je hebt de vacature gevonden. Bravo! Je solliciteert met onderstaand formulier en stuurt ons een goed cv en bijbehorend verhaal. Als we denken dat je goed bij ons gaat passen, maken we een afspraak via Teams voor de eerste kennismaking. Hebben we een klik? Mooi! Je krijgt van ons een leuke programmeeropdracht mee om te laten zien wat je in huis hebt. In de volgende ronde bespreek je je resultaat met je toekomstige directe collega(s). Zijn we allemaal blij, dan doen we je een ‘offer you can’t refuse’ en verwelkomen we je in ons team!

Collega's aan het woord

Gerben den Dunnen

Wil je meer informatie over deze vacature of Meridion als bedrijf? Neem dan contact op met Gerben, Commercieel Directeur en Lead Consultant, via onderstaande knoppen.