Kom jij ons team versterken

Meridion is een jong bedrijf waar praktische en nuchtere mensen werken. Met praktische oplossingen ondersteunt Meridion bedrijven bij het behalen en/of behouden van ISO-, DigiD en NEN-certificeringen.

Doorzoek onze vacatures

Software Developer

Direct een vast contract. Je stempel drukken op een jonge, groeiende organisatie. Mede vormen van de software development afdeling. Bij Meridion hebben we een vacature voor een Software Developer!

bekijk de vacature

Security Consultant (medior)

Meridion Information Security zoekt een professional die zelfstandigheid en innovatie ambieert. Een koploper op het gebied van privacy en informatieveiligheid. Het doel is niet een kortetermijnsucces, maar het structureel optimaliseren van een organisatie.

bekijk de vacature

Securityconsultant (junior)

Meridion Information Security zoekt een young professional die zelfontwikkeling nastreeft en energie krijgt van innovatie. Een koploper op het gebied van informatieveiligheid. Je bent iemand die houdt van afwisseling en altijd zoekt naar pragmatische oplossingen die passen bij de opdrachtgever.

bekijk de vacature

Stage/bijbaan; Help ons bij certificeringen en audits!

Op zoek naar een stage of bijbaan in de informatiebeveiliging? Meridion zoekt een innovatieve student die helpt bij het implementeren van de veiligheidsnormen. Breng het Meridion Compliance Centrum naar het volgende niveau. En geef onze klanten de mogelijkheid om met minimale effort maximaal te voldoen aan de AVG-ISO27001-NEN7510-ISO9001-MedMij

bekijk de vacature