Succesverhalen

Bij Meridion delen we graag onze kennis van informatiebeveiliging, audits en certificeringen. Nóg liever delen we de mooie ervaringen die we samen met onze opdrachtgevers hebben opgebouwd. Lees en raak geïnspireerd!

De verhalen van...

succesverhaal-Mondriaan-GGZ-VIPP copy

Mondriaan haalt als 4e GGZ instelling in Nederland VIPP audit

Het doel van VIPP is dat de patiënt meer inzicht krijgt in zijn eigen zorg. Een ingrijpend traject dat raakvlakken heeft in veel processen in de organisatie. Complexiteit gegarandeerd! Lees waar Mondriaan tegenaan liep en (spoiler-alert) hoe zij succesvol de VIPP audit zijn doorlopen.
succesverhaal-depsys-certificering-iso-27001-9001-rgb

Zwitserse depsys in recordtijd gecertificeerd

In 2,5 maand ISO 9001 gecertificeerd én in 4 maanden ISO 27001 gecertificeerd. “Onmogelijk”, volgens de Zwitserse auditor. “Challenge accepted”, zei depsys en schakelde Meridion in om samen in recordtijd deze certificeringen te behalen.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Whitepapers

Whitepaper Implementeren ISO 27001 anno 2022

In dit Whitepaper ‘Implementeren ISO 27001 anno 2022’ krijgt u onder meer antwoord op vragen zoals: Wat zijn de consequenties van de vernieuwde ISO 27002 als u nu bezig bent om uw ISO 27001 certificering te behalen? Waar moet u rekening mee houden bij hercertificering?  Maar vooral: waarom is de vernieuwde norm zo’n grote verbetering en wat bereikt u ermee?

Whitepaper Digitoegankelijkheid

In dit Whitepaper Digitoegankelijkheid leert u hoe u in 6 stappen uw sites en apps compliant maakt (en houdt) met de geldende wet- en regelgeving.
 

Whitepaper Self-assessments

Leer hoe u in 4 stappen, met een handige app (en misschien een beetje hulp) tijd en geld bespaart met Self-Assessments.

Whitepaper NVZ Routekaart

Wettelijk zijn zorginstellingen verplicht om door middel van passende organisatorische en technische maatregelen de patiëntgegevens te beveiligen. De implementatie van de NEN7510 is een manier om aan deze eis te voldoen. De NEN7510 geeft op basis van het ‘Besluit elektronische gegevensverwerking door zorgaanbieders’ een wettelijk kader. Deze Whitepaper helpt u stap voor stap begrijpen wat er moet gebeuren.