Met wie wij samenwerken

Meridion Information Security heeft veel partners met wie we intensief samenwerken en of kennis mee delen. Dit zijn vooral dienstverlenende partners en experts. 

De visie van Merdion Information Security

staat voor remote consultancy en -auditing. Met de juiste partner haal je, in combinatie met onze producten, het optimale uit diensten als auditing en consultancy. Uitgangspunt: een minimale auditdruk met een hogere kwaliteit borging normen/compliance en een veiligere werkomgeving!

Simac Triangle

Partner

Simac Triangle is onderdeel van de holding Simac Techniek NV. De samenwerking heeft geleid tot de ontwikkeling van het PIMS: het Privacy Information Management System. Met dit systeem worden organisaties in staat gesteld om de grip op privacy te bewaken en AVG compliant te zijn.

Onepoint

Partner

OnePoint is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op gebied van de digitale transformatie. Deze digitale transformatie kan zich uiten in BI & Big Data, Internet of Things of Gamification. Met deze wetenschap is, in samenwerking met OnePoint, de GDPR challenge game ontwikkeld.

 

 

Kiwa

Partner

Kiwa is een onafhankelijke auditpartij en berhoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering. Door het uitwisselen van kennis en het organiseren van meetings, houden Meridion en Kiwa elkaar up-to-date wat de klant weer ten goede komt.

 

 

Dekra

Partner

Al enige tijd is Meridion netwerkpartner van Dekra Certification B.V. Dekra biedt oplossingen op het gebied van auditing en certificatie in Nederland. Vanwege ons netwerkpartnerschap, vindt er vertrouwelijke kennisuitwisseling plaats tussen Dekra en Meridion, waardoor wij als netwerkpartner altijd up-to-date zijn.