Onze unieke methode

Onze methode is gebaseerd op een managementsysteem: het Meridion Compliancy Center. Het systeem is dé methode om een norm inzichtelijk te maken, te laten leven en te borgen. Dit doen we door uw processen in kaart te brengen en uw producten en diensten te toetsen op o.a. kwaliteit en veiligheid. Hierbij staat het risicoprofiel centraal die wordt opgesteld aan de hand van een context-, stakeholder- en risicoanalyse. Meridion helpt u met een gefaseerde implementatie en onderhoud van uw norm in eenvoudige stappen.

Groot voordeel van het Meridion Compliancy Center is dat het de overeenkomsten toont tussen verschillende normen, die soms tot tachtig procent overlappen. Zo hoeft u niet voor elke certificering het proces weer opnieuw te doorlopen. Wij bieden u een managementsysteem waarmee u – dankzij inzicht in de overeenkomsten tussen normen – heel eenvoudig aan aanvullende normen of eventuele toekomstige aanpassingen kunt voldoen. Nieuwe elementen zijn dus snel geborgd in het bestaande managementsysteem, wat u veel tijd en moeite bespaart.

Ons netwerk

We werken nauw samen met certificerings- en auditorganisaties. Daardoor weten wij nog beter wat u moet doen om gecertificeerd te worden en te blijven. Door onze contacten in verschillende branches blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen en trends, zodat we altijd voldoende kennis hebben om uw organisatie te kunnen helpen.

Onze Microsoft-integratie

Ons managementsysteem is gebouwd op Microsoft gebaseerde technologie, waardoor het eenvoudig te integreren is in bijvoorbeeld uw Office 365-omgeving. Gebruikt u geen Microsoft-technologie? Ook dat is geen probleem. Wij vinden altijd een oplossing voor uw organisatie.

Onze partners

Samen kunnen we meer bereiken. Meridion werkt daarom met verschillende partners, zoals specialisten op het gebied van informatiebeveiliging. Ook werken we bijvoorbeeld samen met een game-ontwikkelaar met wie een game is ontwikkeld om AVG-awareness te creëren. Wij geloven dat kennis pas echt waardevol is wanneer het wordt gedeeld.

Vroeger was informatiebeveiliging een IT-feestje met behulp van Meridion levert iedere afdeling een bijdrage. Iedereen telt. R. de Rijk – CISO Woonbedrijf

Meridion heeft ons geholpen met het implementeren en borgen van de ISO 9001, 14001, 27001 en GDPR. Het op SharePoint gebaseerde managementsysteem is erg flexibel en helpt ons iedere keer weer bij certificatie audits. De veelzijdigheid en flexibiliteit van Meridion spreekt ons erg aan en daarom zijn wij al ruim 4 jaar klant.

 

JP
CEO

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Meridion, een ervaren speler op het gebied van certificeringen. Meridion is een betrouwbare partner, die ondersteuning en begeleiding biedt bij het behalen van certificeringen, waardoor de kwaliteit van onze diensten naar een hoger niveau worden gebracht.

Gitte Thijssen
Marketing Manager
Onepoint

Professionele begeleiding en praktische aanpak bij het ISO27001, NEN7510 traject en ISMS systeem. Uiteraard met mooi resultaat!

Kiki Meijer
Manager professional services
GeriMedica

Prettige samenwerking en een zeer gedreven hands-on mentaliteit. Reageren snel op vragen en zijn oplossend ingesteld.

Precies wat we nodig hebben en nog snel ook!
CISO

Uw ervaringen delen? Klik hier om het formulier in te vullen.