Onze unieke methode

Onze methode is gebaseerd op een managementsysteem: het Meridion Compliancy Center. Het systeem is dé methode om een norm inzichtelijk te maken, te laten leven en te borgen. Dit doen we door uw processen in kaart te brengen en uw producten en diensten te toetsen op o.a. kwaliteit en veiligheid. Hierbij staat het risicoprofiel centraal die wordt opgesteld aan de hand van een context-, stakeholder- en risicoanalyse. Meridion helpt u met een gefaseerde implementatie en onderhoud van uw norm in eenvoudige stappen.

Groot voordeel van het Meridion Compliancy Center is dat het de overeenkomsten toont tussen verschillende normen, die soms tot tachtig procent overlappen. Zo hoeft u niet voor elke certificering het proces weer opnieuw te doorlopen. Wij bieden u een managementsysteem waarmee u – dankzij inzicht in de overeenkomsten tussen normen – heel eenvoudig aan aanvullende normen of eventuele toekomstige aanpassingen kunt voldoen. Nieuwe elementen zijn dus snel geborgd in het bestaande managementsysteem, wat u veel tijd en moeite bespaart.

Ons netwerk

We werken nauw samen met certificerings- en auditorganisaties. Daardoor weten wij nog beter wat u moet doen om gecertificeerd te worden en te blijven. Door onze contacten in verschillende branches blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen en trends, zodat we altijd voldoende kennis hebben om uw organisatie te kunnen helpen.

Onze Microsoft-integratie

Ons managementsysteem is gebouwd op Microsoft gebaseerde technologie, waardoor het eenvoudig te integreren is in bijvoorbeeld uw Office 365-omgeving. Gebruikt u geen Microsoft-technologie? Ook dat is geen probleem. Wij vinden altijd een oplossing voor uw organisatie.

Onze partners

Samen kunnen we meer bereiken. Meridion werkt daarom met verschillende partners, zoals specialisten op het gebied van informatiebeveiliging. Ook werken we bijvoorbeeld samen met een game-ontwikkelaar met wie een game is ontwikkeld om AVG-awareness te creëren. Wij geloven dat kennis pas echt waardevol is wanneer het wordt gedeeld.