Test of u in control bent van uw informatieveiligheid en privacy!

Benieuwd hoe goed uw organisatie informatieveiligheid en privacy geborgd heeft? Meridion heeft een test gemaakt waarbij u uw bedrijf een score (1-10) geeft op verschillende onderwerpen voorkomend uit de ISO27001 en de AVG. Door na te denken over en een cijfer te geven aan de onderwerpen krijgt u een beter beeld van de borging in uw organisatie.

Toelichting op de test

Bij ieder onderwerp worden een aantal waardevolle richtinggevende vragen gesteld.

Deze vragen worden gegeven zodat u een beter beeld krijgt over het onderwerp waarvoor u uw bedrijf een cijfer gaat geven. Let op: de vragen zijn dus niet de volledige inhoud van het onderwerp en hoeven niet afzonderlijk beantwoord te worden.

AVG-awareness Serious Game

Meridion ervaart dat awareness onder medewerkers een belangrijk knelpunt is in organisaties. Hierom heeft Meridion, in samenwerking met Onepoint en Trixir, een Serious Game over de AVG ontwikkeld die medewerkers op een leuke maar toch leerzame manier bewust maakt van de onderwerpen in de AVG en de rol die er voor hen ligt. Meer over de game leest u hier

Contact met Meridion

Voor vragen over deze test, de AVG-game, maar zeker ook voor informatieveiligheidsvraagstukken, kunt u contact opnemen met Meridion via 088 0278300 of info@meridion.nl.