Gerben den Dunnen

Commercieel Directeur & Lead consultant

Over Gerben

Gerben is de Commercieel Directeur en oprichter van Meridion. Zijn missie is om organisaties te helpen met het succesvol interpreteren van ISO standaarden en normen. Dat kan nog altijd beter. Traditionele interpretatie van normen en standaarden brengt veel onnodige bureaucratie en onduidelijkheid met zich mee. Een goed geïmplementeerd managementsysteem zorgt voor betrokkenheid van medewerkers en andere stakeholders, continue verbetering van prestaties en het vermogen om adequaat te reageren op onverwachte situaties. Daar zijn wij van overtuigd en dit vormt dan ook de basis binnen Meridion. 

 

Door zijn lange ervaring weet hij dat kennis pas waarde krijgt als je het kunt delen. Dat is altijd het doel en de voornaamste reden dat Meridion software ontwikkelt. Met onze software stellen we klanten en collega’s in staat onze Meridion-methode te gebruiken om samen te leren en te verbeteren. 

 

Blijven leren is een belangrijk speerpunt en zorgt ervoor dat je snel en goed kunt reageren op veranderingen. Iets waar organisaties continu mee te maken hebben en wel wat hulp bij kunnen gebruiken. 

 

Gerben@meridion.nl

+31 0 6 21 50 38 99