READY. SET. COMPLIANT!
Wij zorgen ervoor dat u uw (her)certificering gegarandeerd haalt. U behoudt de regie en wij nemen verantwoordelijkheid. Onze mensen zijn gewend om als integraal onderdeel van uw organisatie samen te werken. Wij verdiepen ons in uw processen en volgen de bestaande communicatiestructuren, zodat de certificering gedragen wordt door alle betrokkenen.
Lees meer over Certificering

Wie zijn wij voor u?

Onze aanpak kenmerkt zich door de betrokkenheid en onze brede visie op compliancy. Wij geloven niet in het afvinken van een lijstje of het vertonen van een kunstje. De basis voor verbetering (en daarmee groei en succes) ligt in kennisoverdracht. Samen bouwen wij aan een structuur waarmee uw organisatie zelf de compliance kan inregelen. Gestandaardiseerd waar dat kan. Innovatief waar dat moet. Dat betekent niet automatisch dat wij alleen grote trajecten doen. Ook bij kleine vragen helpen wij u graag.

 

Meer over Meridion >

Het komt regelmatig voor dat organisaties bepaalde rollen buiten het eigen operationele proces liever outsourcen dan zelf mensen hiervoor aannemen. Wat we ook zien, is dat er nog niet voldoende capaciteit is om een eigen CISO of FG aan te stellen. Tot de groei gerealiseerd is die dit verantwoordt, kunnen wij op interimbasis die rol vervullen.

Meer over Outsourcing >

Als verbetering hoog op uw agenda staat, is training onontbeerlijk. Uw mensen moeten weten wat er speelt en wat er van hen verwacht wordt om de beoogde doelen te behalen. Op het gebied van cyber security heeft iedereen een aandeel in het succes. Wij bieden trainingen op het gebied van Cyber Security Awareness, AVG / GDPR, Cyber Security (ISO 27001) Management en Risico & Crisismanagement.

 

Meer over Trainingen >

Waarmee kunnen wij u helpen?

Begeleiding bij Certificering

U behaalt gegarandeerd uw gewenste certificering, met begeleiding van onze experts.

Audit & Testing Services

U weet direct waar u staat op het gebied van compliance en cyber security.

Cyber Security Advies

Uw organisatie blijft goed beveiligd in de snel veranderende wereld van IT.

Fijn samenwerken met Meridion

Het is complex om van iets omvangrijks iets eenvoudigs te maken; dit geldt ook voor een certificeringsproces. Wij willen dit proces transparanter, eenvoudiger én leuker maken. In eerste instantie doen we dit door de juiste mensen op de juiste plekken in te zetten. Maar daarnaast ontwikkelden wij onze eigen Meridion Methode, gebaseerd op borging met een ISMS (Information Security Management System), waarin u zelf uw processen onderhoudt, zonder dat u zelf enige IT- of normkennis hoeft te hebben. 

 Dat ISMS bouwen wij voor u in een software-applicatie, bijvoorbeeld uw eigen Microsoft Teams omgeving. Hiermee kunt u proactief reageren; bijvoorbeeld als de normering wordt aangescherpt. U behoudt de regie en kunt na oplevering zelfstandig toezien op uw compliance. Maar natuurlijk staat u er nooit alleen voor. Er zijn altijd Meridion consultants beschikbaar om u te helpen bij vragen.

Onze Expertise

Onze experts zijn in elke branche ter zake kundig. In de afgelopen jaren hebben wij extra ervaring opgebouwd in een aantal specifieke branches; Van automotive tot data sciences. En van ICT en onderwijs tot kinderopvang en zorg; wij weten welke certificeringen belangrijk zijn voor uw organisatie en helpen u met het optimaliseren van uw processen. Zodat u compliant bent… en blijft.

Zorg
ICT
Onderwijs
Automotive
Kinderopvang
Datascience

Referenties

Benieuwd wat Meridion voor úw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via de knop hieronder.