Hoe wij uw organisatie helpen

Meridion helpt op meerdere vlakken. We maken een procesblauwdruk en stellen een helder compliance-plan van aanpak op. Dat doen we met de volgende diensten.

Consultancy

We zetten onze ruime kennis en ervaring graag in voor uw organisatie.

Meridion vertaalt certificerings- en compliance-eisen naar de praktijk – en andersom. Wij adviseren en helpen u bij het opstellen van een strategie die voldoet aan de eisen van de norm en aansluit bij de werkwijze van uw organisatie. Meridion vindt normen onnodig complex. We maken het eenvoudiger door het herkenbaar te maken voor uw organisatie en zaken die grote verandering kunnen bewerkstelligen naar voren te halen. Heeft u ons advies nodig? Er staat altijd iemand voor u klaar, remote of op locatie.

Bouwen

Onze tools vereenvoudigen en dragen bij aan de borging.

Meridion biedt effectieve tools die u helpen uw certificerings- en compliancenormen te testen en te borgen. We bieden u een gebruiksvriendelijk managementsysteem met een rijk aanbod van tools, ondersteunende instructies en games. De tools voorzien uw medewerkers direct van feedback, bieden inzicht in de compliancestatus en maken eventuele actiepunten inzichtelijk. Door de pragmatische inrichting kunt u bovendien meerdere normen borgen binnen één centraal systeem; Meridion Compliance Center.

Borging

Op maat en doeltreffend.

Om u te helpen bij de borging van certificeringen en compliance baseert Meridion zich altijd op de situatie binnen uw organisatie. Denk aan de systemen en middelen die uw medewerkers gebruiken. Maar ook aan uw bedrijfscultuur, de kennis van uw werknemers en het aanwezige commitment. Door onze aanpak van tevoren samen te definiëren weet u bovendien altijd waar u aan toe bent en welke stappen er nodig zijn voor de beoogde borging.

Praktijkgerichte trainingen; op locatie maar ook digitaal.

Meridion biedt praktijkgerichte trainingen die u en uw medewerkers helpen bij de borging en het beheer van diverse normen en standaarden. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van privacy, informatiebeveiliging, risicomanagement, bedrijfscontinuïteit, kwaliteit of milieu. Een training kan zich richten op een norm, specifiek onderwerp of een ander vraagstuk in uw organisatie. In onze trainingen maken we gebruik van casussen waar uw medewerkers in de praktijk daadwerkelijk mee te maken hebben. Klik op het trainingslogo om meer te weten te komen.

Auditing

Minimaliseer de druk op uw organisatie met een audit-aanpak op maat.

Met onze aanpak minimaliseren wij de druk van een interne audit op uw organisatie. We houden rekening met uw processen om verloren productiviteit te voorkomen. Daarnaast vermijden we dubbel werk door waar mogelijk en relevant verschillende normen in één audit te combineren. U kunt er ook voor kiezen om zelf een online assessment op uw organisatie uit te voeren met de audit-tool van Meridion.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Certificering en compliancy vragen om een gestructureerde aanpak. Wij helpen u het certificerings- of compliancy-proces zo aan te passen dat het aansluit op uw ondernemerschap, cultuur en processen.

Merdion maakt gebruik van cookies zodat wij je beter van dienst kunnen zijn op onze website.

Wil je meer informatie klik hier​