ISO-certificering

Het borgen van uw ISO-normen gaat bij ons verder dan het afvinken van een lijstje. Of u nu een ISO-normering moet behalen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit, milieu of energie; met Meridion bent u snel gecertificeerd. En blijft u dat.

 

Veel voorkomende normen

Onderstaand ziet u twee veelvoorkomende ISO-normen waar we u mee zouden kunnen helpen. U krijgt meer informatie over de betreffende norm door erop te klikken.

 

 

 

Informatiebeveiliging (ISO 27000-serie)

 

 

 

 

 

     Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)

 

Andere ISO-normen

Naast de ISO 27000-serie en de ISO 9001 zijn we ook expert in onder andere de ISO 22301 (Bedrijfscontinuïteit), ISO 13485 (Medische hulpmiddelen), ISO 14001 & 14004 (Milieu) en de ISO 50001 (Energiemanagement). Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden voor uw organisatie!

 

Contact

Staat uw ISO certificering er niet tussen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

 

DE MERIDION-METHODE

Het complexe certificeringsproces voor bedrijven kan eenvoudiger en transparanter. Dat is de basis van de door onszelf ontwikkelde Meridion-methode. In ons Information Security Management System (ISMS) onderhoudt u daarom zelf uw processen, zonder dat u enige IT- of normkennis nodig heeft. En heeft u toch een vraag? Er zijn altijd meerdere Meridion-consultants beschikbaar om u te helpen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Certificering en compliance vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij helpen u het certificerings- of compliance-proces zo aan te passen dat het aansluit op uw ondernemerschap, cultuur en processen.

Merdion maakt gebruik van cookies zodat wij je beter van dienst kunnen zijn op onze website.

Wil je meer informatie klik hier​