ISO-certificering

Het borgen van uw ISO-normen gaat bij ons verder dan het afvinken van een lijstje. Of u nu een ISO-normering moet behalen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit, milieu of energie; met Meridion bent u snel gecertificeerd. En blijft u dat.

 

Veel voorkomende normen

Onderstaand ziet u twee veelvoorkomende ISO-normen waar we u mee zouden kunnen helpen. U krijgt meer informatie over de betreffende norm door erop te klikken.

 

 

 

Informatiebeveiliging (ISO 27000-serie)

 

 

 

 

 

     Kwaliteitsmanagement (ISO 9001)

 

Andere ISO-normen

Naast de ISO 27000-serie en de ISO 9001 zijn we ook expert in onder andere de ISO 22301 (Bedrijfscontinuïteit), ISO 13485 (Medische hulpmiddelen), ISO 14001 & 14004 (Milieu) en de ISO 50001 (Energiemanagement). Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden voor uw organisatie!

 

Contact

Staat uw ISO certificering er niet tussen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

 

DE MERIDION-METHODE

Het complexe certificeringsproces voor bedrijven kan eenvoudiger en transparanter. Dat is de basis van de door onszelf ontwikkelde Meridion-methode. In ons Information Security Management System (ISMS) onderhoudt u daarom zelf uw processen, zonder dat u enige IT- of normkennis nodig heeft. En heeft u toch een vraag? Er zijn altijd meerdere Meridion-consultants beschikbaar om u te helpen.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Certificering en compliance vraagt om een gestructureerde aanpak. Wij helpen u het certificerings- of compliance-proces zo aan te passen dat het aansluit op uw ondernemerschap, cultuur en processen.