Uw certificering behalen met Meridion

Welke certificering u ook moet of wilt behalen; Meridion is uw partner. Niet alleen omdat we ons aanpassen aan uw organisatie, cultuur en processen. Maar ook omdat onze software de perfecte tools biedt om al uw certificeringen in te zien en bij te houden. Zodat u compliant bent en blijft. Check hieronder welke certificeringen u met ons kunt halen. Apart of geïntegreerd.
ISO Certificering

ISO-certificering

Het borgen van uw ISO-normen gaat bij ons verder dan het afvinken van een lijstje. Of u nu een ISO-normering moet behalen op het gebied van informatiebeveiliging, kwaliteit, milieu of energie; met Meridion bent u snel gecertificeerd. En blijft u dat.

Meer weten
NEN certificering

NEN Certificering

Om uw informatieveiligheid te waarborgen mag de NEN 7510-certificering niet ontbreken. Meridion gebruikt uw situatie om tot een beleid te komen dat u zekerheid biedt. Nu en in de toekomst.

Meer weten

AVG/GDPR compliancy

Werkt u ook met persoonsgegevens of gevoelige data? De AVG dwingt u opnieuw na te denken over uw processen, organisatie en rollen – zowel digitaal als fysiek. Wij helpen u de AVG/GDPR-certificering te behalen en te borgen.

Meer weten

ISAE audits

De ISAE 3402 is een waarborging dat de door u uitbestede processen goed worden uitgevoerd, de informatiebeveiliging toereikend is en antifraudemaatregelen zijn genomen. Meridion weet wat er daarvoor bij uw organisatie moet gebeuren.

Meer weten

VIPP audits

Werkzaam in de zorg en uw informatie gestandaardiseerd en veilig uitwisselen met patiënten? Het VIPP-programma helpt en stimuleert uw te voldoen aan de gestelde eisen. Wij hebben volop ervaring hiermee en weten wat er nodig is om dit programma te implementeren.

Meer weten

MedMij audits

MedMij heeft een afsprakenstelsel ontwikkeld waarin spelregels zijn opgesteld voor het uitwisselen van gegevens tussen persoonlijke gezondheidsomgevingen en zorgaanbieders. Meridion kan u helpen om uw MedMij-label te verkrijgen.

Meer weten

Vraag het een expert

Staat de certificering of audit waar u naar op zoek bent er niet bij? Wellicht kunnen we u toch helpen! Getoonde certificeringen en audits zijn namelijk slechts een greep uit de certificeringen en audits waar we u bij kunnen ondersteunen.

 

Meridion is expert in normen en audits op het gebied van informatieveiligheid, kwaliteit, milieu en duurzaamheid. We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen om te kijken naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

Paul Willems
(RE CISA CIPP-E CIPM CIPT)

CEO & Lead Auditor

Stel ons een vraag

Wilt u weten hoe zorgvuldig wij met uw gegevens omgaan? Raadpleeg dan ons Privacy Statement.