Remote audit diensten

Door de grote hoeveelheid kennis die Meridion op gebied van normen en compliance in huis heeft, zijn wij in staat om een tal van auditdiensten aan te bieden. Dit kan via de traditionele manier, waarbij we bij u op kantoor komen. Echter speelt Meridion ook in op ontwikkelingen in de markt, waardoor u onze audit diensten ook remote af kan nemen. Dit realiseren wij door de Meridion Audit Applicatie. Met deze applicatie kunt u enerzijds Meridion de audit remote uit laten voeren of u krijgt toegang de applicatie zodat u zelf de audit kunt doen. Door middel van overzichtelijke, gebruiksvriendelijke vragenlijst bent u zelf in staat om de organisatie te toetsten aan de hand van de betreffende norm.  

Wat wij bieden

In onderstaand overzicht ziet u slechts enkele voorbeelden van de verschillende (remote) audit diensten die wij bieden. Afhankelijk van de gekozen norm, krijgt u één van onze ervaren auditoren aangewezen. Via een remote applicatie, zoals Teams of Skype, zal de audit uitgevoerd worden. Door de aanwezigheid van de Meridion Audit Applicatie zijn wij in staat om op zeer korte termijn na de audit het rapport aan te leveren. Om deze manier bent u in staat om snel de audit eventuele verbetermaatregelen door te voeren. Bent u er klaar voor? Groei mee en challenge Meridion!

Ik wil een ...

Ons aanbod

Onze remote auditdiensten worden continu ontwikkeld en uitgebreid op basis van ontwikkelingen in de markt. Staat ‘uw’ norm of standaard er niet tussen? Neem contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden zijn.